No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

Een Beter 2022

Komend jaar willen we je nog sterker ondersteunen in de wilde golf die de digitale wereld is geworden; en elke ondernemer soms wel dreigt te overspoelen.

Economische druk en (fin)tech opportuniteiten zorgen voor een complexe uitdaging die in alle sereniteit gefileerd moet worden en in oplossingen op maat uitgewerkt.

"Welke digitale tools draaien reeds bij mij? Wat draait goed en wat - vierkant?"
Zonder de onderneming op z'n kop te zetten komen we met Webdoos graag luisteren en kijken. Onafhankelijk adviseren en helpen waar mogelijk. Voor een betere toekomst. Beter digitaal.

Namens team Webdoos,

De Stijnen

Onze expertises

Webplatformen op maat

We bouwen doeltreffende online platformen waarmee gebruikers snel vooruit kunnen. In een perfect match van efficiëntie en esthetiek.

Automatisatie van administratie

Webdoos is straf in softwareontwikkeling op maat. Onze specialiteit is het koppelen van bestaande systemen en software in bedrijven.

Digitalisering als bron van efficiƫntie

We optimaliseren data en automatiseren er administratieve systemen (zoals CRM, stock en facturatie) mee, zodat deze efficiënter draaien.

Onze werkwijze

exchange Analyse

Analyse geeft een garantie tot het creëren van waardevolle interacties met gebruikers en bereiken van haalbare doelen. Onze bundels zijn een blauwdruk tot succes.

Uit deze analyse kunnen we uitvoer van het project tot het bereiken van die doelen garanderen.

web-design Ontwikkeling

De uitvoerende fase waarin we de analyse documentatie nauwkeurig en volgens de scope in de praktijk brengen.

We matchen ontwerp & programmatie tot een efficiënte tool voor elke betrokken gebruiker. In een project waarin overzichtelijk te volgen én participeren is.

arrows-same-directionOpvolging

The end is the beginning... ons doel is een structurele samenwerking waar jij, jouw klant én Webdoos beter van worden. We stellen haalbare doelen en volgen op.

Onze betrokkenheid loopt doorgaans over een langere periode; en realisaties in fases doorheen de groei.

Ook op zoek naar digitale oplossingen die gewoon werken?

Contacteer ons