No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

PHP Developer met ervaring

We zoeken een PHP Developer om ons tech-team te versterken. Technische kennis van Symfony, GIT, MySQL, ... is aangewezen, maar het zijn vooral je toekomstige collega's die beslissen als je mag starten al dan niet.

Wil je weten aan wat voor een type projecten je zoal zou mogen werken? Hieronder maakten we een selectie van projecten waar we onlangs (tijdens de corona-periode van 2020) aan werkten:

  • We ontwikkelden het kennisplatform Veilig aan de Slag voor de Kamer van Koophandel en POM, waar ondertussen duizenden West-Vlaamse ondernemers gebruik van maakten.
  • Begin juni plaatsten we One More Hectare online, een platform met de grootste domeinen van Europese makelaars, waar ondertussen meer dan 3.000 hectare op wordt aangeboden.
  • In opdracht van de Katholieke Hogeschool VIVES ontwikkelen we momenteel de database van Het Spellenarchief, de grootste collectie van bord- en gezelschapsspellen ter wereld.
  • Voor de Europese Unie hebben we, samen met Josworld, alle Europese projecten inzake terrorismebestrijding gecentraliseerd en gevisualiseerd in een handige tool.
  • Voka vroeg ons om Jump2Business te ontwikkelen: een platform waarbij studenten en werkgevers met elkaar gematched worden, op basis van een eigen ontwikkeld algoritme.
  • Voor het traiteurconcept Mr. Georges, dat binnen de Delhaize groep wordt uitgerold, mochten we het aankoopbeheer van alle filialen automatiseren via een gebruiksvriendelijke app voor alle toogverantwoordelijken.

Ook op zoek naar een toffe job?
E-mail ons of ontvang direct antwoord per telefoon!

Neem contact op