No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Ik ga akkoord
of eerst even het privacybeleid bekijken.

Contact

Kastje naar de muur

door Stijn Blomme 16/11/2018
Strategie
Leestijd: 2 minuten

De mate waarin leveranciers onderling met elkaar kunnen afstemmen is nooit een beslissende factor. En toch: ik heb klanten al zien duizenden euro’s verliezen omdat twee leveranciers onderling niet goed samenwerken.

Bedrijven en organisaties selecteren hun leveranciers op basis van een aantal parameters. Prijs. Garanties. Reputatie. Enzovoort.

De mate waarin leveranciers onderling met elkaar kunnen afstemmen is nooit een beslissende factor.  En toch: ik heb klanten al zien duizenden euro’s verliezen omdat twee leveranciers onderling niet goed samenwerken.

Als bouwer van technische oplossingen zijn we bij Webdoos altijd genoodzaakt om met andere leveranciers samen te werken.  Een provider.  Een IT-partner.  Een offline softwareontwikkelaar.  Als één van die partijen niet kan of wil meewerken, zal een product niet tijdig lanceren, kan een stuk functionaliteit niet goed functioneren, of zou een project zelfs nooit kunnen starten.

De oorzaak kan banaal zijn. Onkunde. Ego’s. Beschikbaarheid. Gezondheid. Goesting.  Het gevolg kan pijnlijk gênant zijn.

Pols bij uw volgende keuze van leverancier dus ook eens in welke mate ze kunnen samenwerken met andere leveranciers.  Geloof hen niet op hun woord, maar bel écht eens naar de partijen die ze geven als voorbeeld.  Het kan u veel geld en kopzorgen besparen.

Deel de post
Facebook Twitter Linkedin