No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

Disclaimer

Als websitebouwer zijn we verplicht om onze klanten te adviseren een disclaimer te plaatsen op hun website. Bij uitbreiding zijn we dus verplicht om zelf zo’n disclaimer te plaatsen op onze eigen website.

In alle eerlijkheid: bij Webdoos hebben we een grondige hekel aan disclaimers. Iedereen denkt zich juridisch prima in te dekken door zo’n pagina toe te voegen, maar in wezen klopt dat natuurlijk niet: u, als bezoeker, bent namelijk niet verplicht om akkoord te gaan met de inhoud van zo’n disclaimer, waardoor er geen aansprakelijkheid kan afgeschoven worden.

Nu, ondanks onze kritische visie op het nut van disclaimers, hebben we toch maar netjes zo’n pagina toegevoegd op onze eigen website. Waarom? Omdat ze zo’n beetje zijn als wenkbrauwen: volstrekt overbodig, maar toch bizar als ze ontbreken.

Goede werking

Het is onze job om goed werkende websites te bouwen, en we hebben dan ook alle maatregelen getroffen om onze eigen website correct op te zetten. Mocht dat niet het geval zijn, is dat vooral ontzettend gênant voor onszelf.

Veiligheid

Onze website is compleet veilig. Maar then again, Elon Musk zei hetzelfde over zijn zelfrijdende Tesla’s, en daarmee is ook al eens een sporadisch dodelijk slachtoffer gevallen. Aan u om te interpreteren hoeveel waarde u dus hecht aan zo’n uitspraak.

Inhoud

De inhoud op deze website is opgemaakt door levende wezens, en die durven fouten te maken. Het zou in eerste instantie fijn zijn, mochten we attent gemaakt worden op eventuele fouten, vooraleer hier publiek voorpaginanieuws van te maken.

Verwachtingen

We verwachten dat u, als gebruiker, onze website niet misbruikt. Het installeren van virussen of vuile prentjes op onze webpagina’s wordt niet geapprecieerd. Bij zo’n wangedrag voelen we ons overigens genoodzaakt om onze vrienden van de politie er bij te halen, en die hebben belangrijker werk te verrichten.

Externe links

Als we op onze website linken naar externe websites, dan is de inhoud van deze links… extern. Hanteer dus een gezonde portie boerenverstand op deze externe websites om schade aan uw toestel of netvlies te vermijden.

Intellectuele eigendom

Meer dan eens ontdekken we fans die elementen van onze website klakkeloos overnemen. Sommigen zien ons zó graag dat ze onze website zelfs integraal kopiëren. We moedigen dergelijk gedrag uiteraard aan, en wensen deze bedrijven het allerbeste toe. Het overnemen van onze handelsnaam en ons logo vinden we persoonlijk niet zo’n slimme zet, aangezien ze beschermd zijn door intellectuele eigendomsrechten.

Persoonsgegevens

Als u uw persoonsgegevens nalaat op onze website, dan is de kans reëel dat ze ons zullen bereiken. Wees u daar bewust van. Als uw persoonsgegevens niet meer relevant zijn voor ons, dan zullen we deze wissen uit onze adressenbestanden. Onze excuses daarvoor.

Einde

Zoals de traditie het wil, wordt een disclaimer afgesloten met een aantal absurde uitspraken. Zo verwijst men meestal naar de bovenstaande paragrafen, en voegt men terloops toe dat ze u opgedrongen worden, ook al zijn ze niet relevant of niet van toepassing.

Ook op zoek naar digitale oplossingen die gewoon werken?