No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact
01

Webdoos. Beter digitaal.

Sinds 2006 bouwen we bij Webdoos digitale oplossingen die gewoon werken. We geloven dat de beste digitale oplossingen belachelijk gewoon werken, maar het resultaat zijn van buitengewoon werk.

02

Over Webdoos.

Webdoos ontstond in de tijd van MySpace en Numa Numa. Het internet is sindsdien gegroeid, samen met ons. Onze overtuiging bleef al die tijd onveranderd: digitale oplossingen bouwen die gewoon werken.

Onze diensten zijn niet in vakjes te steken. Marketing dringt daar op aan, maar onze klanten protesteren. We starten met een probleem en eindigen met een oplossing. Alles daartussen verschilt telkens per project.

Hoe we werken, is wel afgelijnd: gewoon. We hebben lak aan show, geldverspilling en buzzwords. Via kritisch denken, aandacht voor details, en veel dialoog komen we tot resultaten. Een kwaliteitsvol digitaal product afleveren die gewoon werkt, blijft ons ultieme einddoel. De rest is ondergeschikt.

"Het team bij Webdoos is de ideale partner voor de digitalisering van ons bedrijf. Het zijn dynamische krachten die perfect op de hoogte zijn van de laatste trends. Bovendien denken ze proactief mee en krijg je waar voor je geld."

Ignace Meersseman, fin. & admin. verantwoordelijke RDL-Engineering

03

Referenties

Een greep uit de succesbedrijven die een digitale oplossing verkregen van Webdoos:

Verimpex
RDL Engineering