No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact
01

Webdoos. Beter digitaal.

Webdoos helpt bedrijven digitaal beter werken, door alle handelingen zonder meerwaarde te digitaliseren en te automatiseren.

Een eigen beproefde methodologie stelt ons in staat om overbodige handelingen in bedrijven concreet in kaart te brengen, vervolgens deze heel doelgericht aan te pakken, en ten slotte aantoonbare resultaten te boeken.

Onze unieke manier van werken noemen we “Strategie, applicatie, resultaat”.

Ten slotte hebben wij lak aan show, geldverspilling en buzzwords. Gewoon doen, dat kunnen we bij Webdoos wel verrassend goed. Al meer dan 10 jaar lang.

02

Long story short, dit doen we:

We elimineren alle overbodige taken en handelingen in bedrijven.
Dat kan via één van de volgende digitale oplossingen:

  1. Portalen en platformen bouwen
  2. Papieren administratie digitaliseren
  3. Bedrijfsprocessen automatiseren
  4. Software koppelen en integreren
  5. (…)
03

De Stijnen

Er lopen geen bazen rond in Webdoos, maar er zijn wel twee jongens die de koers bepalen.  Net zoals Christoffel Columbus zijn die daar verschrikkelijk slecht in, maar per ongeluk durven ze al eens een succes boeken.

Een paar alinea’s op onze borst kloppen druist regelrecht tegen onze waarden in, maar nood breekt wet: dagdagelijks wordt de “verkeerde” Stijn opgebeld, doorgeschakeld of ingeboekt.  Daarom halen we even de markante verschillen aan tussen beide Stijnen:

  • Stijn "B": Een passie voor het technische VS. visuele communicatie van Stijn "V".
  • Nuchtere, rationele benadering primeert voor Stijn "B", waar Stijn "V" de creatieve, op emotie sturende voelsprieten hanteert.

"Het team bij Webdoos is de ideale partner voor de digitalisering van ons bedrijf. Het zijn dynamische krachten die perfect op de hoogte zijn van de laatste trends. Bovendien denken ze proactief mee en krijg je waar voor je geld."

Ignace Meersseman, fin. & admin. verantwoordelijke RDL-Engineering

04

Referenties

Een greep uit de bedrijven die hun digitalisatie en automatisatie aan Webdoos toevertrouwden:

All Events
Agentschap Zorg en Gezondheid
Kennis Ateliers
RDL Engineering
Umisol
Verimpex
Advenso