No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact
Webdoos

Digitale oplossingen die gewoon werken.

Wat zoek je?

Over Webdoos

Sinds 2006 bouwen we bij Webdoos digitale oplossingen die gewoon werken. We geloven dat de beste digitale oplossingen belachelijk gewoon werken, maar het resultaat zijn van buitengewoon werk.

Webdoos-klanten

Webdoos-klanten zijn niet in een hokje te plaatsen, hun projecten al zeker niet. Het gemeenschappelijke leidmotief is dat onze klanten een probleem hadden die we opgelost hebben via een digitaal product.

Test Webdoos

The proof of the pudding is in the eating. Boek een afspraak, leg een probleem voor, en test ons uit. Tip: maak het ons moeilijk!

Klanten aan het woord

RDL Engineering:

"Het team bij Webdoos is de ideale partner voor de digitalisering van ons bedrijf. Het zijn dynamische krachten die perfect op de hoogte zijn van de laatste trends. Bovendien denken ze proactief mee en krijg je waar voor je geld."

Ignace Meersseman, Financieel en administratief verantwoordelijke RDL Engineering.

Mr. Georges:

"Voor Mr. Georges was het belangrijk om snel te kunnen overschakelen naar een digitale manier van werken. Het team van Webdoos had ons van bij de start van het project direct begrepen."

Jan Deplancke, Logistiek manager Mr. Georges.

Vonk & Visie:

"Het team van Webdoos pakt hun opdracht uitermate grondig aan. Stijn en zijn collega’s spaarden tijd noch moeite om de unieke situatie van ons vormingscentrum te begrijpen. Ik heb eigenlijk meer gekregen dan wat ik zocht."

Maarten Van De Broek, Directeur Vonk & Visie.

Project.

Mr. Georges

Geautomatiseerd aankoopbeheer via een digitaal platform voor Mr. Georges

Mr. Georges is een nieuw traiteurconcept dat supermarktketen Delhaize uitrolt in zijn eigen Belgische filialen. Het aankoopbeheer digitaliseren en automatiseren was een cruciale stap in het ambitieuze groeitraject van het bedrijf.

Verhaal.

Stad Sint-Niklaas lanceert Woonscan

Stad Sint-Niklaas lanceert Woonscan

Sint-Niklaas heeft de primeur te pakken! Als eerste centrumstad kozen zij voor de "Lang Zult U Wonen"-scan die Webdoos ontwikkelde in opdracht van Bureau50. Via deze scan kunnen bewoners zelf hun huis screenen en na afloop een rapport ontvangen wat hen meteen helpt via tips, aanbod van subsidies, de juiste partners om hun woning levensloopbestendig maken...

Ook op zoek naar digitale oplossingen die gewoon werken?

Contacteer ons