No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact
Webdoos

Digitale oplossingen die gewoon werken.

Wat zoek je?

Betere data, betere structuur

We verbeteren en integreren datastructuren; en automatiseren er administratieve systemen (zoals CRM, stock en facturatie) mee zodat deze efficiënter draaien.

Automatisatie van administratie

We brengen alle handelingen van een bedrijf in kaart en bepalen welke taken beter kunnen. De juiste koppelingen maken het sneller, correcter en overzichtelijker.

Platformen en gebruikers portalen

We bouwen doeltreffende online platformen waarmee gebruikers snel vooruit kunnen. Webdoos is ook gespecialiseerd in het koppelen van bestaande systemen en software.

Klanten aan het woord

RDL Engineering:

"Het team bij Webdoos is de ideale partner voor de digitalisering van ons bedrijf. Het zijn dynamische krachten die perfect op de hoogte zijn van de laatste trends. Bovendien denken ze proactief mee en krijg je waar voor je geld."

Ignace Meersseman, Financieel en administratief verantwoordelijke RDL Engineering.

Mr. Georges:

"Voor Mr. Georges was het belangrijk om snel te kunnen overschakelen naar een digitale manier van werken. Het team van Webdoos had ons van bij de start van het project direct begrepen."

Jan Deplancke, Logistiek manager Mr. Georges.

Vonk & Visie:

"Het team van Webdoos pakt hun opdracht uitermate grondig aan. Stijn en zijn collega’s spaarden tijd noch moeite om de unieke situatie van ons vormingscentrum te begrijpen. Ik heb eigenlijk meer gekregen dan wat ik zocht."

Maarten Van De Broek, Directeur Vonk & Visie.

Project.

Mr. Georges

Geautomatiseerd aankoopbeheer via een digitaal platform voor Mr. Georges

Mr. Georges is een nieuw traiteurconcept dat supermarktketen Delhaize uitrolt in zijn eigen Belgische filialen. Het aankoopbeheer digitaliseren en automatiseren was een cruciale stap in het ambitieuze groeitraject van het bedrijf.

Verhaal.

Webdoos op Open Bedrijvendag 2021

Open Bedrijvendag 2021 @ O-Forty Brugge

Webdoos was aanwezig op de Open Bedrijvendag in O-Forty, op uitnodiging van Voka Brugge.

Ook op zoek naar digitale oplossingen die gewoon werken?

Contacteer ons