No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact
Webdoos

Webdoos helpt bedrijven digitaal beter werken, door alle handelingen die geen meerwaarde bieden, te digitaliseren en te automatiseren.

Wat zoek je?

Digitalisering als solide basis

We integreren datastructuren en automatiseren er administratieve systemen (zoals CRM, stock en facturatie) mee zodat deze efficiënter draaien.

Automatisatie van administratie

We brengen alle handelingen van een bedrijf in kaart en bepalen welke taken beter kunnen. Beter, dat wil zeggen sneller, correcter en overzichtelijker.

Platformen en portalen

We bouwen doeltreffende online platformen waarmee gebruikers snel vooruit kunnen. Webdoos is ook gespecialiseerd in het koppelen van bestaande systemen en software.

Klanten aan het woord

RDL Engineering:

"Het team bij Webdoos is de ideale partner voor de digitalisering van ons bedrijf. Het zijn dynamische krachten die perfect op de hoogte zijn van de laatste trends. Bovendien denken ze proactief mee en krijg je waar voor je geld."

Ignace Meersseman, Financieel en administratief verantwoordelijke RDL Engineering.

Mr. Georges:

"Voor Mr. Georges was het belangrijk om snel te kunnen overschakelen naar een digitale manier van werken. Het team van Webdoos had ons van bij de start van het project direct begrepen."

Jan Deplancke, Logistiek manager Mr. Georges.

Vonk & Visie:

"Het team van Webdoos pakt hun opdracht uitermate grondig aan. Stijn en zijn collega’s spaarden tijd noch moeite om de unieke situatie van ons vormingscentrum te begrijpen. Ik heb eigenlijk meer gekregen dan wat ik zocht."

Maarten Van De Broek, Directeur Vonk & Visie.

Project.

Mr. Georges

Geautomatiseerd aankoopbeheer via een digitaal platform voor Mr. Georges

Mr. Georges is een nieuw traiteurconcept dat supermarktketen Delhaize uitrolt in zijn eigen Belgische filialen. Het aankoopbeheer digitaliseren en automatiseren was een cruciale stap in het ambitieuze groeitraject van het bedrijf.

Verhaal.

Webdoos trekt deeltijds in bij incubator Brugge.inc

"Oude rakker" Webdoos tussen jonge veulens

Vanaf 22/02/2021 nemen we met Webdoos deeltijds onze intrek in de nieuwe incubator van Brugge.inc op het Stationsplein in Brugge.

Ook op zoek naar meer resultaten in minder tijd?
E-mail ons of ontvang direct antwoord per telefoon!

Neem contact op