No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact
Webdoos

Webdoos helpt bedrijven digitaal beter werken, door alle handelingen die geen meerwaarde bieden, te digitaliseren en te automatiseren.

Wat zoek je?

Digitalisering als solide basis

We integreren datastructuren en automatiseren er administratieve systemen (zoals CRM, stock en facturatie) mee zodat deze efficiënter draaien.

Automatisatie van administratie

We brengen alle handelingen van een bedrijf in kaart en bepalen welke taken beter kunnen. Beter, dat wil zeggen sneller, correcter en overzichtelijker.

Platformen en portalen

We bouwen doeltreffende online platformen waarmee gebruikers snel vooruit kunnen. Webdoos is ook gespecialiseerd in het koppelen van bestaande systemen en software.

Hoe gaan we tewerk?

Strategie.

Een succesverhaal schrijven dat doen we uiteraard niet zelf. We denken samen met je na over de beste- maar ook de mindere ideeën en vertalen dit naar een doel en aanpak.

Applicatie.

Applicatie is het toepassen van een idee en concept én ook het instrument dat we ontwikkelen om doel en resultaat te bereiken. Web-applicaties zijn dé toekomstige ruggengraat.

Resultaat.

Een doel is meetbaar: dat maakt het behoorlijk eenvoudig om onze samenwerking - en onze inzet - uit te lezen. Bekijk zeker ook onze referenties ter voorbeeld.

Project.

RDL Engineering

Mobiele werkbon applicatie voor RDL Engineering

RDL Engineering ontwikkelt sinds 1986 automatiserings- en hefsystemen. Om hun technici op locatie beter te kunnen ondersteunen, spraken ze Webdoos aan met de vraag om een digitale oplossing te zoeken.

Verhaal.

Veilig aan de Slag, met Voka, POM en Webdoos!

In de pers: Voka lanceert samen met POM veiligaandeslag.be

Een open, dynamisch platform dat informatie en inspiratie rond alle social distancing maatregelen bundelt.

Ook op zoek naar meer resultaten in minder tijd?
E-mail ons of ontvang direct antwoord per telefoon!

Neem contact op