Contact
Webdoos

We zetten ondernemingen en organisaties online op punt voor méér resultaat in minder tijd. Zo klaar als een klontje, met efficiëntie voorop.

Wat zoek je?

Webontwikkeling op maat

We bouwen doeltreffende websites, webshops en -platformen waarmee gebruikers snel kunnen doen wat ze willen doen.

Automatisatie van administratie

Webdoos is gespecialiseerd in softwareontwikkeling op maat. Ons dada is het koppelen van bestaande systemen en software in bedrijven.

Digitalisering

We integreren en automatiseren administratieve systemen (zoals CRM, stock en facturatie) zodat deze efficiënter draaien.

Hoe gaan we tewerk?

Strategie.

Een succesverhaal schrijven dat doen we uiteraard niet zelf. We denken samen met je na over de beste- maar ook de mindere ideeën en vertalen dit naar een doel en aanpak.

Applicatie.

Applicatie is het toepassen van een idee en concept én ook het instrument dat we ontwikkelen om doel en resultaat te bereiken. Web-applicaties zijn dé toekomstige ruggengraat.

Resultaat.

Een doel is meetbaar: dat maakt het behoorlijk eenvoudig om onze samenwerking - en onze inzet - uit te lezen. Bekijk zeker ook onze referenties ter voorbeeld.

Resultaat.

RDL Engineering

Webdoos stoomt bedrijven klaar voor de digitale toekomst

Voor RDL Engineering ontwikkelde Webdoos een online tool voor een efficiënte verwerking van de werkbonnen. “Dankzij de webapp kunnen onze technici hun taken systematischer uitvoeren en daar is zowel de klant als de technicus zelf bij gebaat”, vertelt Ignace Meersseman, financieel en administratief verantwoordelijke bij RDL.

Verhaal.

Grow Together

het pitchplatform voor ernstige groeibedrijven met een hippe twist.

About last week:

Webdoos tekende present op het nieuwste community event voor agencies en creatieve bureau's

Ook op zoek naar meer resultaten in minder tijd?
E-mail ons of ontvang direct antwoord per telefoon!

Even vooraf kennismaken?