No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact
01

Van aanpakken gesproken

vorige
volgende

1. Strategie

Veel organisatie blinken uit in een goed verkoopspraatje en klopjes op de eigen schouder. U-oh, alarmbellen! Bij Webdoos schieten we alle spreekwoordelijke beren voor we het vel gaan verkopen. Je komt bij ons met een vraag, probleem of specifiek doel: goed! Maar we fileren samen het complete verhaal en koppelen het aan meetbare doelen vooraleer we een voorstel doen van een vooropgestelde aanpak en effectief aan de slag gaan. 

Je wil weten waar je uit komt en voor welk budget. Maar daarbij ook graag een partner die met een kritisch oog onderzoekt wat de ROI is van alle mogelijkheden.

2. Applicatie

Cruciaal voor het uitvoeren van de strategie is uiteraard de concrete aanpak. We stellen een planning voor die haalbaar is voor beide partijen: het heeft geen zin als wij er lekker op los gaan programmeren en jij de komende vier weken geen tijd hebt voor overleg bij cruciale tussensprints en aftoetsen van het traject aan beide zijden.

Duidelijke afspraken en regelmatig overleg houdt ons scherp en geeft alle kansen aan de efficiënte vooruitgang. Laat ons gerust in de programmeerkelder kruipen, maar met deze planning en een duidelijke communicatie bij elke fase houden we minder fijne verrassingen naderhand helemaal buiten. Dus, ja, we gaan je helemaal doldraaien tijdens onze samenwerking. Daarvoor heb je een webpartner, toch!

3. Resultaat

R.E.S.U.L.T.A.A.T. - de alomgekende magische af-korting.

Helemaal niet: resultaat komt er na doordacht samenwerken over een complexe maar fascinerende periode. In de voorgaande stappen "Strategie" en "Applicatie" hebben we hiervoor de nodige stappen gezet om ons samen gestelde doel(en) te bereiken.

Het resultaat is meetbaar in ruimte en tijd; en voor ons betekent een resultaat alweer gewoon een basis om de verdere strategie uit te dragen. Op naar de volgende, vooruit met de spreekwoordelijke geit, gewoon verder doen. Prijzen aan dé meet!

02

Wij doen "het" anders

Maar wat is "het"? Wel:

1. We bouwen doeltreffende websites, webshops en -platformen waarmee gebruikers snel kunnen doen wat ze willen doen.

2. We integreren en automatiseren administratieve systemen (zoals CRM, stock en facturatie) zodat deze efficiënter draaien.

"De Webdoos is simpel, flexibel en krachtig: voor ons opende het de poorten naar complete digitale werking."

Christopher Strubbe — Bedrijvig Brugge

Automatisatie

Webdoos is gespecialiseerd in softwareontwikkeling op maat. Ons dada is het koppelen van bestaande systemen en software in bedrijven (zoals de boekhouding, ERP software , CRM pakketten, en het email markering pakket). Hieronder staat een greep uit de pakketten waar we reeds ervaring mee hebben.

Favoriete pakket niet gevonden?

Geen zorgen! Wij leren dagelijks bij laat ons gerust weten welk pakket u graag in uw project hebt!