No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

Stijn Verplancke verlaat Webdoos als medezaakvoerder

door Stijn & Stijn 31/05/2022
Strategie
Leestijd: 5 minuten

“Dankbaar voor de vele jaren als partner”

Na een vruchtbare samenwerking van meer dan 10 jaar is het tijd voor verandering bij Webdoos. Medezaakvoerder Stijn Verplancke verlaat het bedrijf om zich voortaan toe te leggen op creatieve, digitale opdrachten onder eigen naam. Stijn Blomme neemt als eigenaar en oprichter opnieuw alleen het leiderschap in handen. “De bedoeling is om Webdoos sterker technisch te laten doorgroeien. We starten met een nieuw hoofdstuk en zijn meer dan ooit klaar om organisaties te begeleiden in hun digitale transformatie”, stelt Stijn Blomme.

Webdoos werd in 2006 opgericht en heeft 15 jaar expertise in het maken van digitale oplossingen voor organisaties. Dat gaat van het bouwen van digitale portalen en platformen tot het ontwikkelen van webapps en API’s. Met de doorgedreven specialisatie in digitale oplossingen op maat, is zowel de klantenportefeuille als het dienstenaanbod van Webdoos de afgelopen jaren sterk gegroeid. Stijn Verplancke verlaat nu het bedrijf om zich te focussen op de eigen activiteiten.

Stijn Verplancke: “Ik ben erg dankbaar voor de mooie jaren, de kansen en de projecten die ik mocht begeleiden en vooral ook de fijne mensen die ik daarbij heb leren kennen. Bovenal moet ik mijn naamgenoot Stijn erkentelijk zijn. Hij gaf mij vanaf dag één alle vertrouwen en de kans om samen Webdoos uit te bouwen tot een stevig gewortelde boom in het digitale landschap. Nu ga ik mijn eigen weg, met een rugzak vol positieve herinneringen en ervaringen.”

Dat dit niet zomaar een afscheid is, mag duidelijk zijn. “Ik ben ongelooflijk trots op het traject dat Stijn en ik sinds de oprichting in 2006 hebben afgelegd. Stijn heeft een aanzienlijke impact op onze duurzame groei gehad en ik ben hem dan ook ontzettend dankbaar voor de vele jaren als partner. Zonder hem zou Webdoos niet zijn waar we nu staan. Ik wens hem oprecht alle goeds en succes toe in zijn verdere carrière”, vult Stijn Blomme aan.

Technische expertise verder uitbouwen

Webdoos zelf krijgt voortaan een scherpere focus. “We zullen ons nog meer concentreren op technisch complexe vraagstukken. Zeker in deze huidige economische omstandigheden is het immers belangrijk dat organisaties hun digitale processen tegen het licht houden. Daarin kunnen wij een partner zijn door oplossingen aan te reiken die tot betere prestaties leiden. Dat zullen we doen met een sterk team, dat de komende jaren nog verder wordt uitgebouwd. Op die manier zullen we nog beter kunnen inspelen op de noden en wensen van onze klanten”, besluit Stijn Blomme.

Deel de post
Facebook Twitter Linkedin