No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

Webdoos is geselecteerd partner KMO Adviescentrum

door Stijn Verplancke 06/10/2019
Applicatie Resultaat Strategie
Leestijd: 2 minuten

Webdoos werd geselecteerd als voorkeurspartner voor webontwerp & -ontwikkeling alsook digitale automatisering; in het netwerk van KMO Adviescentrum. Dit team voor gecentraliseerde ondersteuning van de KMO en starter, in het leven geroepen door Johan Houbart, draait op enthousiaste experten met een oog voor no-nonsense advies en aanpak.

Het KMO Adviescentrum, je Eerste Hulp Bij Ondernemen, is een team van ervaren ondernemers die KMO eigenaars en starters ondersteunen met advies en ondersteuning op maat. Je kan voor een brede waaier aan expertises bij ons terecht, waaronder strategie, verkoop, mens en organisatie, juridische vraagstukken, communicatie, grafische vormgeving en merkcreatie, social media marketing, web design / ontwikkeling & digitale automatisering.

KMO AC, dat zijn vandaag reeds:

We starten binnenkort full force uit de startblokken; maar je kan nu reeds kennis maken en tips & tricks vinden op ons blog.

Graag tot binnenkort!

Deel de post
Facebook Twitter Linkedin