No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

ERP

ERP-software is een vlag die vele ladingen dekt.  Feitelijk is het een verzameling van software die alle processen binnen een organisatie digitaal zou moeten stroomlijnen. Terwijl zo’n implementatie de efficiëntie en rendabiliteit van een bedrijf zou moeten optimaliseren, is in de praktijk frequent het tegenovergestelde van toepassing.  Veel hangt af van de keuze van leverancier die de ERP-toepassing dient te implementeren, maar ook de verwachtingen van de klant hebben gevolgen voor de kans op slagen. Webdoos biedt hands-on advies per organisatie- en bedrijfsstructuur.

ERP heeft als doel om alle processen binnen een organisatie te automatiseren, waardoor Webdoos enkel ingeschakeld wordt om specifieke elementen binnen de ERP-software te koppelen. Een klassiek voorbeeld is bijvoorbeeld om een verouderde Navision-installatie (of Microsoft Dynamics) te koppelen met een nieuw ontwikkelde webshop.

Wat we bij Webdoos ook frequent doen, is het koppelen van (op maat gemaakte) ERP-software aan nieuwe te ontwikkelen mobiele applicaties. Een mooi praktijkvoorbeeld daarvan is onze klant RDL Engineering, waarbij alle techniekers op de baan nu onmiddellijk toegang hebben tot de werkbonnen en klantenfiches die in het ERP-pakket van het bedrijf zitten.  Efficiëntie ten top.

Favoriete pakket niet gevonden?

Geen zorgen! Wij leren dagelijks bij laat ons gerust weten welk pakket u graag in uw project hebt!