No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

Webdoos trekt deeltijds in bij incubator Brugge.inc

door Stijn Blomme 23/02/2021
Strategie
Leestijd: 3 minuten

Vanaf 22/02/2021 nemen we met Webdoos, samen met drie andere tech start-ups, deeltijds onze intrek in de nieuwe incubator van Brugge.inc op het Stationsplein in Brugge.

Met bijna 15 jaar ervaring in webtechnologie is Webdoos eerdere een "oude rakker" dan "jong start-up veulen", maar tóch hoort Webdoos perfect in de incubator thuis.  Onder de vleugels van Webdoos wordt momenteel namenlijk aan een tweede initiatief gewerkt, die momenteel in een prille start-up fase zit.

Samen met de drie andere start-ups (Ikologik, Tomorrow.be en Promojagers) hopen we mee te kunnen surfen op de ambitieuze swung die leeft in Brugge.inc.  Alle Webdoos-collega's zullen deeltijds werken vanuit het Webdoos-kantoor in de Pathoekeweg, van thuis uit, en dus nu ook vanop de coworkingplek op het Stationsplein.

Het project is een initiatief van Stad Brugge, Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en POM West-Vlaanderen, en wordt gedragen door verschillende bedrijven en organisaties uit de regio zoals Artes, AZ Sint-Jan, Bombardier, CNH Industrial, ICO Terminals, MBZ, Pattyn Pakking Lines en TE Connectivity.  Door het betrekken van kennisinstellingen zal de kruisbestuiving compleet worden.

Meer details over ons initiatief lossen we vooralsnog niet, blijf ons volgen om op de hoogte te blijven!

Deel de post
Facebook Twitter Linkedin