No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

Betreft: uw website

door Stijn Verplancke 31/01/2019
Resultaat
Leestijd: 1 minuut

De vriendelijke Peter van DNS Benelux helpt u graag - uw geld afhandig maken met valse informatie.

Iedereen krijgt ze tegenwoordig: de e-mails waarbij Peter/Paul Desmet van "DNS Benelux" voorstelt om snel je domeinnaam te registreren met andere extentie (.info, .org, ...) want een andere organisatie heeft hen een aanvraag gedaan deze te registreren. Maar jij kan deze nu voor tien (!) jaar vast leggen in de plaats en concurrentie vermijden. Wow! Zeker doen. Niét dus: domeinnamen worden niet voor tien jaar geregistreerd maar jaarlijks (opzegbaar - en in de meeste gevallen stilzwijgend verlengd). Daarenboven is het wel erg toevallig dat zoveel firma's in het Antwerpse domeinen van onze klanten registreren, niet? 

Laat je dus niet vangen en contacteer ons bij twijfel. Ook als je overweegt een domeinnaam of extra extentie op een bestaand domein vast te leggen. Het zijn misschien kleine kosten, maar ze moeten daarom niet minder de moeite waard zijn.

Meer info vind je bij onze hostingpartner Combell: https://www.dnsbelgium.be/nl/nieuws/opgepast-voor-aanbiedingen-van-dnsbeneluxcom

(Afbeelding bovenaan van Goh Rhy Yan op Unsplash)

Deel de post
Facebook Twitter Linkedin