No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

Het is welletjes geweest!

door Stijn Blomme 09/07/2020
Resultaat
Leestijd: 5 minuten

De laatste maanden waren als een losgeslagen rollercoaster ten huize Webdoos. Een selectie uit ons werk:

  • We ontwikkelden het kennisplatform Veilig aan de Slag voor de Kamer van Koophandel en POM, waar ondertussen duizenden West-Vlaamse ondernemers gebruik van maakten.
  • Begin juni plaatsten we One More Hectare online, een platform met de grootste domeinen van Europese makelaars, waar ondertussen meer dan 3.000 hectare op wordt aangeboden.
  • In opdracht van de Katholieke Hogeschool VIVES ontwikkelen we momenteel de database van Het Spellenarchief, de grootste collectie van bord- en gezelschapsspellen ter wereld.
  • Voor de Europese Unie hebben we, samen met Josworld, alle Europese projecten inzake terrorismebestrijding gecentraliseerd en gevisualiseerd in een handige tool.
  • Voka vroeg ons om Jump2Business te ontwikkelen: een platform waarbij studenten en werkgevers met elkaar gematched worden, op basis van een eigen ontwikkeld algoritme.
  • Voor het traiteurconcept Mr. Georges, dat binnen de Delhaize groep wordt uitgerold, mochten we het aankoopbeheer van alle filialen automatiseren via een gebruiksvriendelijke app voor alle toogverantwoordelijken.

En ons bobijntje is nog lang niet af. Deze zomermaanden blijven we elke werkdag bereikbaar en beschikbaar om de tweede jaarhelft in te knallen.

Bedankt voor het overweldigende vertrouwen in onze expertise tijdens de laatste maanden, en we wensen jullie een deugddoend verlof toe, al dan niet in Tuinesië!

Deel de post
Facebook Twitter Linkedin