No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

Sorry, we hebben je eindejaarscadeau weggegeven

door Stijn Blomme 23/12/2020
Strategie
Leestijd: 1 minuut

Ik ben wakker geworden met een ideetje, dat ik straks eens wil pitchen voor jullie”, stuurde één van de twee Stijnen uit Webdoos naar zijn collega’s op donderdagochtend 29 oktober 2020. De rest is geschiedenis: één maand later verscheen “Munch” online.

Traditioneel bokst het Webdoos-team een digitale eindejaarsattentie in elkaar (herinner je nog onze gelukskoekjes van vorig jaar?). Dit jaar doen we dat niet.

De tijd die we investeren in zo’n spielerei, is nuttiger te besteden in deze tijden.  We beslisten om gratis software te ontwikkelen voor horeca zaken, die noodgedwongen moesten overschakelen op take-away. Daarnaast brengen we al die zaken en gerechten samen op een publiek portaal.

Het verhaal werd hier en daar opgepikt in de media, daar kun je het volledige verhaal lezen.

Munch is geen onemanshow: we hebben voor dit project samengewerkt met een groep van oprecht betrokken, lokale ondernemers.  Bekijk zeker hun bijdrage op de website van Munch.

We wensen je een memorabele jaarsovergang toe!

(We sluiten tussen Kerst en Nieuwjaar, maar blijven bereikbaar via helpdesk@webdoos.be voor dringende zaken)

Deel de post
Facebook Twitter Linkedin