No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

Moneybird wordt anno 2020 nog relatief weinig gebruikt in België. Het is een belachelijk goedkoop boekhoudpakket met betaalrekening in de cloud, geschikt voor organisaties met straight-forward facturatie.  Zodra je iets "meer" verwacht, schiet het pakket al snel te kort, maar dat mag voor zo'n lage kost per maand ook niet verbazen.

Webdoos heeft ervaring om Moneybird te koppelen aan websites en webshops: zo kunnen we bijvoorbeeld na een bestelling (en betaling) op een website, automatisch de factuur in Moneybird gaan opmaken (en toesturen naar de klant).  De case van Vonk en Visie is een mooie referentie van hoe we dergelijke koppelingen aanpakken.

Wat we bij Webdoos ook doen is de functionaliteit van het boekhoudprogramma Moneybird gaan uitbreiden: zo kun je in Moneybird op dit moment geen intracommunautaire leveringen gaan definiëren per klant, maar wij kunnen dit er wel bovenop gaan bouwen.

Klant bij Moneybird, en nood aan automatisatie of een koppeling? Neem contact met ons op!

 

Long story short, dit doen we:

We elimineren alle overbodige taken en handelingen in bedrijven.
Dat kan via één van de volgende digitale oplossingen:

  1. Portalen en platformen bouwen (bv. One More Hectare)
  2. Papieren administratie digitaliseren (bv. RDL Engineering)
  3. Bedrijfsprocessen automatiseren (bv. Vonk en Visie)
  4. Software koppelen en integreren (bv. PraktijkCoach)
  5. (…)

Ook op zoek naar digitale oplossingen die gewoon werken?

Contacteer ons