No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

Venice Boekhouding is een uitstekend boekhoudpakket voor KMO’s met een aparte focus op de retailsector.  Unit4, de organisatie boven Venice, is toonaangevend op vlak van bedrijfssoftware.  Venice biedt twee versies aan: een pakket die via de traditionele weg fysiek geïnstalleerd dient te worden op een toestel, en een SaaS-variant die in de cloud draait.

Webdoos heeft reeds ervaring opgedaan met de automatisatie van meerdere Venice-klanten: we kunnen Venice Boekhouding integreren middenin elke bedrijfsflow van een organisatie.  Afhankelijk van de keuze van installatietype kan Venice semi-automatisch met manuele interventies dan wel volledig automatisch gekoppeld worden met andere software.

Venice koppelen aan andere bedrijfssoftware, zoals CRM, of Venice gaan integreren met email marketing kan perfect via Webdoos. Ook Venice gaan automatiseren met een webshop of met een intranet, is iets waar we reeds ervaring mee hebben.

 

Long story short, dit doen we:

We elimineren alle overbodige taken en handelingen in bedrijven.
Dat kan via één van de volgende digitale oplossingen:

  1. Portalen en platformen bouwen (bv. One More Hectare)
  2. Papieren administratie digitaliseren (bv. RDL Engineering)
  3. Bedrijfsprocessen automatiseren (bv. Vonk en Visie)
  4. Software koppelen en integreren (bv. PraktijkCoach)
  5. (…)

Ook op zoek naar digitale oplossingen die gewoon werken?

Contacteer ons