No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

Boekhoudsoftware

Boekhoud software is een hoeksteen binnen elke organisatie. Als we kijken naar de mogelijkheid om de boekhouding te automatiseren, maken we twee categorieën: online boekhouding (in de cloud) en traditionele boekhoudprogramma’s die nog fysiek op een toestel moeten geïnstalleerd worden.

In de eerste categorie zitten de innovatieve boekhoudpakketten die er op voorzien zijn om een eenvoudige integratie mogelijk te maken, zoals OctopusExact Online en Yuki.

In de tweede categorie zit boekhouding software waarvan de data op uw computer of op een server binnen uw bedrijf staat en waarvan de integratie bijgevolg minder evident is, zoals BOB en Papyrus.  

Er bestaan ook aanbieders van boekhoudsoftware die van hun product de twee varianten aanbieden, zoals WinBookVenice en Expert-M.

Webdoos helpt bedrijven en organisaties om hun boekhouding te automatiseren door deze te koppelen met andere processen, zoals geplaatste bestellingen in een webshop, of een mobiele applicatie binnen lopen.  Soms breiden we boekhoudsoftware ook uit met extra functionaliteiten, zoals automatische afpunting met CODA-files, of koppeling aan barcode-lezers.  In sommige situatie koppelen we boekhoudsoftware ook aan ERP-software of CRM-pakketten.

BOB BOB

Favoriete pakket niet gevonden?

Geen zorgen! Wij leren dagelijks bij laat ons gerust weten welk pakket u graag in uw project hebt!