No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

Winbooks

WinBooks Accounting is een fris en modern boekhoudpakket, dat door middel van moderne toepassingen en communicatie het verschil maakt met concurrenten.  Een WinBooks-klant krijgt twee mogelijkheden aangeboden: via WinBooks on Web in de cloud, of via een klassieke installatie op WinBooks Accounting.  Wie de keuze heeft en ons advies vraagt, krijgt steeds de tip om in te stappen op de cloud-versie van WinBooks: naar automatisatie en koppelingen toe, is dit de meest future-proof keuze.

Webdoos kan door zijn ervaring WinBooks integreren te midden van diverse bedrijfsprocessen, en op die manier organisaties automatiseren via de koppeling van WinBooks met andere software (zoals CRM), maar we kunnen WinBooks ook gaan koppelen met websites en webshops.  Beide software installaties (fysieke installatie en cloud installatie) kunnen gekoppeld worden met bv. intranetten of webshops.

 

Long story short, dit doen we:

We elimineren alle overbodige taken en handelingen in bedrijven.
Dat kan via één van de volgende digitale oplossingen:

  1. Portalen en platformen bouwen (bv. One More Hectare)
  2. Papieren administratie digitaliseren (bv. RDL Engineering)
  3. Bedrijfsprocessen automatiseren (bv. Vonk en Visie)
  4. Software koppelen en integreren (bv. PraktijkCoach)
  5. (…)

Ook op zoek naar digitale oplossingen die gewoon werken?

Contacteer ons