No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord ik ga niet akkoord.

Contact

Whise is een cloud pakket voor vastgoedmakelaars. Via de software kan het administratieve en commerciële rond het immo gebeuren compleet gemanaged worden.  Op basis van de feedback van onze Whise-klanten, kunnen we concluderen dat Whise een degelijk softwarepakket is voor vastgoedmakelaars. Enkel het koppelen van Whise aan een website of een ander softwarepakket is niet zo evident, maar op dat vlak heeft gelukkig Webdoos de nodige ervaring.

Webdoos heeft ervaring met de creatie van zoekmachinevriendelijke websites die het real-time aanbod uit de Whise van een vastgoedmakelaar mooi voorstelt. Middels grondige conversie optimalisatie kunnen we bovendien bezoekers sturen richting de contactopname.

Webdoos kan Whise echter ook koppelen aan andere administratieve software, zoals de boekhouding (Exact, Octopus, ...), CRM (TeamLeader, Zoho, ...), of andere marketing tools (HubSpot, MailChimp, ...).

 

Long story short, dit doen we:

We elimineren alle overbodige taken en handelingen in bedrijven.
Dat kan via één van de volgende digitale oplossingen:

  1. Portalen en platformen bouwen (bv. One More Hectare)
  2. Papieren administratie digitaliseren (bv. RDL Engineering)
  3. Bedrijfsprocessen automatiseren (bv. Vonk en Visie)
  4. Software koppelen en integreren (bv. PraktijkCoach)
  5. (…)

Ook op zoek naar digitale oplossingen die gewoon werken?

Contacteer ons